Malzemeler
Kek için
1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
75 ml su (7-8 yemek kaşığı)
1 paket Kenton Bitkisel Jel Vişne
400 ml sıcak su
Üzerine
1 paket(2 poşet) Kenton Meyve Suyu ile Hazırlanan Krem Şanti
200 ml vişne suyu
1 paket Kenton Gümüş Renkli Şeker Kaplı Granül Pasta Süsü
1 paket Kenton Uğur Böceği Şekilli Dekor Pasta Süsü
Hazırlanısı
Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımını, yumurtayı ve suyu derin bir kaba alıp mikser ile 4-5 dk çırpın. Yağladığınız papatya şeklindeki kek kalıbına harcı döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 45 dk pişirin. 1 paket Vişneli Kenton Bitkisel Jeli derin bir kaseye dökün. Üzerine 400 ml su ekleyip iyice karıştırın. Fırından çıkardığınız keki soğuttuktan sonra üzerine şiş yardımıyla delikler açın. Jeli üzerine dökün. 1 saat kadar dinlendirin.
1 paket (2 poşet) Kenton Meyve Suyu ile Hazırlanan Krem Şantiyi 200 ml vişne suyu ile çırpın. Yıldız uç taktığınız Kenton Krema Sıkma Poşetine kremayı alın. Kremayı kekin üzerine gül şeklinde sıkın. Kenton Gümüş Renkli Şeker Kaplı Granül Pasta Süsü ve Kenton Uğur Böceği Şekilli Dekor Pasta Süsü ile süsleyip servise sunun.
Afiyet olsun