VİŞNELİ SAKIZLI MUHALLEBİ PASTASI | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

VİŞNELİ SAKIZLI MUHALLEBİ PASTASI

Malzemeler

1 poşet Kenton Sakızlı Muhallebi
12-13 adet kedi dili bisküvisi
2,5 (iki buçuk) su bardağı soğuk süt
80 g Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata

Vişne sosu için
1 su bardağı dondurulmuş vişne
2 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı vişne suyu
2 yemek kaşığı Kenton Mısır Nişastası

Kedidillerini ıslatmak için
1 tatlı kaşığı granül kahve
1 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı sıcak su

Üzeri için
1 çay bardağı Kenton Karamelize Fındık

3. Vişneli Sakızlı Muhallebi Pastası

Hazırlanışı

Sos tenceresine vişneli sos için gerekli olan malzemeleri ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Streç film ile kapladığınız baton bir kalıba vişneli sosu döküp yayın.
1 poşet Kenton Sakızlı Muhallebiyi tencereye alın. Üzerine sütü ekleyip orta ateşte koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Ocaktan almaya yakın Kenton Kuvertür Beyaz Çikolatayı ekleyip karıştırın. Çikolata eridikten sonra tencereyi ocaktan alın. Vişneli sosun üzerine hazırladığınız muhallebinin yarısını döküp yayın. Üzerine kahveli suya batırdığınız kedidillerini dizin. Kalan muhallebiyi döküp yayın. Yine kahveli suya batırdığınız kedidillerini dizin. Üzerini streç flm ile kaplayıp buzdolabında 3-4 saat dinlendirip servise sunun.
Afiyet olsun.