VİŞNELİ TART KEK | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

VİŞNELİ TART KEK

Malzemeler

Tart Keki için

1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı

3 yumurta

75 ml su (7-8 yemek kaşığı)

 

Arasına

1 paket Kenton Pastacı Kreması

3 su bardağı soğuk süt

1 çay bardağı krema

 

Üzerine

400 g çekirdekleri ayrılmış vişne

1 paket Kenton Bitkisel Vişne Aromalı Jel

400 ml sıcak su (2 su bardağı)

1 paket Kenton Karamelize Antep Fıstığı

vişneli-tart

Hazırlanışı

Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımını, yumurtaları ve suyu derin bir kaba alıp mikser ile 4-5 dk çırpın. Yağladığınız tart kalıbına harcı döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 30-35 dk pişirin. Pişen tartı fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

Mikser kabına Kenton Pastacı Kremasını alın. Üzerine 3 su bardağı soğuk süt ekleyip çırpın. 1 çay bardağı kremayı da ilave edip çırpmaya devam edin.

 

Soğumuş olan tartı kalıptan çıkarıp ters çevirin. Çukur bölümüne kremalı pastacı kremasını yayın. Vişneleri yan yana olacak şekilde dizin. 1 paket Kenton Bitkisel Vişne Aromalı Jeli ayrı bir kaba alıp üzerine 2 su bardağı sıcak su ekleyip eriyene kadar karıştırın. Vişnelerin üzerine kaşık yardımıyla yavaşça dökün. Kenarlarına Kenton Karamelize Antep Fıstığı serpin. Buzdolabında 3-4 saat dinlendirdikten sonra servise sunun.

 

Afiyet olsun.