Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton'la yaşam logo

Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi

Beslenme konusunda hassas olanlar, diyet yapmak isteyenler için harika bir tarifimiz var. İçeriğindeki Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu ve chia ile protein ve lif zengini olan, yaban mersini, bal ve yulaf sayesinde vitamin deposu haline gelen Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi Tarifini eminiz çok beğeneceksiniz. Günün her saatinde tüketebileceğiniz bu tarifin pratik hazırlanışı ve lezzeti favoriniz olmasını sağlayacak. Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi tarfinin ara öğünlerinizi şenlendireceğinden eminiz.
Tarifi detayları için aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz.

Malzemeler

3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu
3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı yaban mersini
1 yemek kaşığı chia
1 yemek kaşığı bal

Üzeri için

4-5 adet yaban mersini

Hazırlanışı

Kaseye yoğurt, yulaf ezmesi, Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu, süt, chia ve yaban mersini ekleyip karıştırın. Bal ekleyip tekrar karıştırın. Kaseye alın. Üzerini yaban mersini ve yulaf ezmesi ile süsleyip servise sunun.

Not: Süt miktarını kendi damak tadınıza göre ayarlayıp ekleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Kenton Glutensiz Ön Pişirilmiş Bakliyat Unları hakkında detaylı bilgi edinmek için web sitemizdeki bakliyat unları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Bakliyat unlarını kullanarak yapabileceğiniz diğer tarifleri incelemek isterseniz Bakliyat Unlu Tarifleri sayfamızı ziyarete edebilirsiniz.