Beslenme konusunda hassas olanlar, diyet yapmak isteyenler için harika bir tarifimiz var. İçeriğindeki Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu ve chia ile protein ve lif zengini olan, yaban mersini, bal ve yulaf sayesinde vitamin deposu haline gelen Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi Tarifini eminiz çok beğeneceksiniz. Günün her saatinde tüketebileceğiniz bu tarifin pratik hazırlanışı ve lezzeti favoriniz olmasını sağlayacak. Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi tarifinin ara öğünlerinizi şenlendireceğinden eminiz.
Tarifi detayları için aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz.
Malzemeler
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu
3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı yaban mersini
1 yemek kaşığı chia
1 yemek kaşığı bal
Üzeri için
4-5 adet yaban mersini
Hazırlanısı
Kaseye yoğurt, yulaf ezmesi, Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu, süt, chia ve yaban mersini
ekleyip karıştırın. Bal ekleyip tekrar karıştırın. Kaseye alın. Üzerini yaban mersini ve yulaf ezmesi ile
süsleyip servise sunun.
Not:
Süt miktarını kendi damak tadınıza göre ayarlayıp ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
