Yanardağ Pasta Tarifi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Yanardağ Pasta Tarifi

Malzemeler

Kenton pandispanya karışımı
Yarım su bardağı süt (keki ıslatmak için)
2 poşet kenton kremşanti
1,5 su bardağı soğuk süt
Kenton damla çikolata
2 adet Muz
80 gr kenton sütlü çikolata
Kenton fıstık krokan
Kenton fındık krokan
Antep fıstığı
Kenton şekerleme

Yanardağ Pasta Tarifi

Hazırlanışı

Kekin alt katını servis tabağına alıp sütle ıslatın. Derin bir kapta kremşantiyi çırpın. Muzları dilimleyip kremşantiyle karıştırın. Damla çikolatayı ekleyin. Islattığınız kekin üzerine tepeleme olacak şekilde yerleştirin. Kenarlardan 1 parmak boşluk bırakın ve pastabanın üst katını dilimlere bölün. Her dilimi erimiş çikolataya ve ardından fıstık ya da cevize batırın. Süslediğiniz kısım üstte kalacak şekilde kremşanti üzerine hafifçe bastırın