Malzemeler:
1 paket Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
75 ml süt
İçi için:
1 paket Kenton Sade Krem Şanti
1 paket Kenton Çilekli Krem Şanti
2 su bardağı süt
Üzeri için:
Kırmızı meyveler
Kenton Tatlı Şefi Top Kırmızı Pasta Süsü
File badem
Yapılışı:
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı’nı paketin üzerindeki tarife uygun bir şekilde hazırlayın. Hazırladığınız karışımı önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Pişen kekinizi soğuttuktan sonra ikiye bölün. Kenton Sade Krem Şanti ve Kenton Çilekli Krem Şanti’yi hazırlamak için süt ile çırpın. İkiye böldüğünüz pastaların arasına krem şantiyi sürün ve üzerini kapatın. Son olarak pastanızın kenarları için de kalan krem şantiyi sürün. Pastanızın üzerini Kenton Tatlı Şefi Top Kırmızı Pasta süsü, file badem ve dilediğiniz kırmızı meyvelerle süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
