Malzemeler:
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
75 ml süt
Kenton Kakao
Üzeri için:
Kenton Glazür Kırmızı
1 su bardağı su
Kenton Tatlı Şefi Renkli Çubuk Pasta Süsü
Yapılışı:
İlk önce kakaolu keki hazırlayın. İçine Kenton Kakao koyup rengini almasını sağlayın. Yağlanmış buton kek kalıbına karışımı dökün. 180 derecede 40 -45 dakika pişirin. Pişen keki soğuyunca kalıptan çıkarın. Eşit şekilde dilimleyin. Kek dilimlerinin ortasından kalıpla keserek yıldız şeklini elde edin. Daha sonra yağlanmış buton kek kalıbının ortasına elde ettiğiniz kalpleri sırayla dizin. Daha sonra diğer keki hazırlayıp, yıldızlı kekleri dizdiğiniz kek kalıbının üzerine dökün. 180 derecede 40 – 45 dakika pişirin. Soğuyan keki kalıptan çıkarıp Kenton Glazür Kırmızı ile kaplayın. Süslemek için Kenton Tatlı Şefi Renkli Çubuk Pasta Süsü ile süsleyin. Afiyet olsun.
