1 adet yumurta
250 g tereyağı (oda ısısında yumuşamış)
2/3 su bardağı (120 g) Kenton Pudra Şekeri
1 su bardağı (120 g) Kenton Mısır Nişastası
3 su bardağı (430 g) un
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
Arası için
2 çay bardağı dilediğiniz marmelat
Kaseye yumurta, tereyağı, Kenton Pudra Şekeri, Kenton Mısır Nişastası,
un ve Kenton Şekerli Vanilin ekleyip elinize yapışmayan bir hamur kıvamını alana dek yoğurun. Hamuru
tezgaha alın. Üzerine ve
altına az un serpip merdane yardımıyla açın. Hamurdan kare şekiller çıkarın.
Kalan hamuru da aynı şekilde açıp minik kalpler çıkarın. Pişirme kağıdı
serdiğiniz tepsiye kare kurabiyeleri dizin. Ortasına 1 çay kaşığı marmelat
koyun. Üç kenarı birleştirip açık
zarf görünümü elde
edin. Birleşme yerine kalp koyun. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında
pembeleşinceye kadar pişirin. Ilıdıktan
sonra servise sunun.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.