1 su bardağı sıvı yağ (200 ml)
2/3 su bardağı (1 su bardağından iki parmak az) Kenton Pudra Şekeri
3 su bardağı un (420 g)
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
Üzeri için
1-2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
Hamur için kaseye Kenton Pudra Şekeri, sıvıyağ, un ve Kenton
Şekerli Vanilin ekleyip elinize yapışmayan yumuşak bir hamur kıvamını alana dek yoğurun. Hamurdan ceviz
büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın. Yapışmaz veya pişirme kağıdı
serdiğiniz fırın tepsisine alın. Her kurabiyenin üzerine çatal yardımıyla
çizikler yapın. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında en fazla 15 dk pişirin.
Pİşirdiğiniz kurabiyeleri fırında alın. Soğuduktan sonra tepsiden alıp servise
tabağına dizin. Üzerine
Kenton Pudra Şekeri serpin servise sunun.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.