Malzemeler
1 paket Kenton Pandispanya Karışımı
7-8 yemek kaşığı su
3 yumurta
Arası için
1 paket Kenton Sade Pastacı Kreması
3 su bardağı soğuk süt
1 paket Kenton Ahududu Küpleri
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası
Üzeri için
2 poşet Kenton Sade Krem Şanti
1,5 (bir buçuk) su bardağı soğuk süt
1 adet Kenton Mavi Gıda Renklendiricisi
1 su bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi
1 adet Kenton Mavi Beyaz Draje Pasta Süsü
1 adet Kenton Gümüş Draje Pasta Süsü
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası
Hazırlanısı
Kaseye 1 paket Kenton Pandispanya Karışımı, yumurta ve su ekleyip
4-5 dk çırpın. Yağladığınız ve tabanını pişirme kağıdı ile kapladığınız 20 veya
22 cm lik kek kalıbına hamuru döküp
yayın. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 45-50 dk pişirin. Pişirdiğiniz pandispanyayı fırından alıp soğutun.
Ara kreması için kaseye Kenton Sade Pastacı Kreması ve soğuk süt ekleyip 3-4 dk
çırpın. Soğumuş olan pandispanyayı üçe bölün. Son kat hariç ara katlarına Kenton Krem Şanti torbasına aldığınız pastacı kreması sürüp Kenton Ahududu
Küpleri serpin.
Ayrı bir kaseye Kenton Sade Krem Şanti ve soğuk süt ekleyip 3-4
dk çırpın. Krem Şantiden 3-4 yemek kaşığı ayrı bir kaseye ayırın. Kalan krem
şantiye Kenton Mavi Gıda Renklendiricisi ilave edip spatula ile karıştırın.
Pastanın dışını mavi renkli
krem şanti ile kaplayın. Hindistan cevizi serpin. Ayırdığınız krem şantiyi ince
duy taktığınız Keton Krem Şanti torbasına alın. Pastanın üzerine kar tanesi deseni
olacak şekilde sıkın. 3-4 saat buzdolabında bekletin. Dinlenmiş olan pastanızın
üzerini Kenton Mavi Beyaz Draje Pasta Süsü ile süsleyin. Ortasına Kenton Gümüş Draje Pasta
Süsü ekleyip servise sunun.
Afiyet olsun.