Malzemeler
1 paket Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
75 ml su
Kreması için;
Kenton Sade Krem Şanti
2 su bardağı süt
Üzeri için;
Dilediğiniz meyveyi tercih edebilirsiniz.
Hazırlanışı
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı’nı paketin üzerindeki tarife uygun bir şekilde hazırladıktan sonra 180 derecelik fırında pişirin. Üzeri kızarana kadar pişirdiğiniz pandispanyayı iki parça olacak şekilde kesin. Pasta kremasını hazırlamak için Kenton Sade Krem Şanti ve sütü karıştırın. Hazırladığınız kremayı pastanın içine sürün ve kalanını pastanın etrafına sürmek için ayırın. Hazırladığınız pastanızı dilediğiniz meyve ile süsleyebilir, son dokunuşu fındık ile yapabilirsiniz. Afiyet olsun.